Dette bestillingsskjemaet er for etterbestilling av bilpleie. Har du allerede parkert i parkeringshuset (P4) på området som er merket med Fly & Shine logo, bruk dette bestillingsskjemaet.
VIPPS beløp for ønsket tjeneste til nummer: 501751.
Nøkkelen leverer du så i drop-boksen på vei til terminalen.
Ved hjemkomst hentes nøklene hos Avinor Servicesenter inne i terminalen.
Enkelt og bekvemt!
Ved behov for assistanse eller manuell booking ring 472 54 962 eller 901 89 584.

Se meny til høyre på siden.

Hvis du har lastet ned Apcoa Flow-app så må du deaktivere autotrekk, dette for å unngå dobbel trekk når vi henter/leverer bilen

Grunnet brannen i parkeringshuset på Sola er det til tider vanskelig å bestille parkering men det er en løsning for de som ønsker bilpleie i mellomtiden:
Fly and shine har reserverte plasser på P7 og noen få i parkeringshuset, fyll ut skjemaet og skriv i feltet nederst hvor du parkerer.
På P8 må det forhåndsbookes via Avinor, men du kan bestille bilpleie uansett, bare skriv nederst på bestilling skjemaet hvilket område du har bestilt på.
Nøkkelinnlevering er drop-boks rett ved utgangen/heissjakt i det «gamle parkeringshuset», nøkler hentes hos Avinor sitt servicesenter rett ved utgangen i terminalen.

Har du forhåndsbestilt parkering via Avinor.no?
JANEI

MENY:
Poleringsvask (399,-)Innvending og utvendig (1390,-)Innvending og utvendig polering/voks (2750,-)Premium m Ceramisk (6850,-)

Jeg har lest og forstått vilkårene.